تحولات منطقه

رئیس مجلس با اشاره به تجربه برجام گفت: فرزندان این کشور باید این تجربه را بدانند که چه نامه نگاری هایی شد و به چه اصولی رسیدیم و آنها به چه راحتی این اصول را زیر پا گذاشتند.

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی بعد از ظهر امروز در دیدار با جمعی از معلمان نمونه و مدیران ارشد وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه شما قطعاً نقش برجسته ای در آینده کشور خواهید داشت، تاکید کرد: مجلس نیز قدردان زحمات شماست و بسیاری از نمایندگان از خانواده آموزش و پرورش هستند.

وی با بیان اینکه دیدار امروز ما با شما با شیطنت اخیر رئیس جمهور آمریکا همزمان شده است، اظهارداشت: مقام معظم رهبری امروز خیلی خوب این مسیر را روشن کردند و اجمالاً گذشته این مسئله را تشریح و برای آینده نیز راهبرد روشنی را تبیین کردند.

رئیس مجلس تاکید کرد: این یک تجربه بسیار موثر برای کشور ما است که کشورهای غربی مخصوصاً آمریکائی ها نگاه از بالا به پایین به کشورهای دیگر دارند و هر وقت چیزی را نتوانند قبول کنند، بازی را بهم می زنند؛ مانند مسئله هسته ای که بعد از اینکه چند بار خودشان نامه نوشتند و درخواست مذاکره کردند و با شروطی مذاکره انجام شد و توافق نیز به تائید سازمان ملل رسید، اما آنها حالا طوری رفتار می کنند که مخل امنیت جهانی است.

لاریجانی ادامه داد: این تجربه برای آینده خیلی مفید است که نوع کار با این کشورها چقدر مشکل است و رفتار آنها در دنیا چقدر ناامنی ایجاد می کند؛ رفتاری که به هیچ تعهدی پایبند نیست و در صحنه بین المللی گسست ایجاد می کند.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: البته ملت ایران شرایط سخت تری را قبلاً طی کرده و از این شرایط نیز می توان عبور کرد، اما این نقطه در تاریخ جهان ماند که کشوری که مدعی مدیریت جهانی است، اینقدر غیرمسئولانه رفتار می کند.

لاریجانی تاکید کرد: باید فرزندان این کشور این تجربه را بدانند که چه نامه نگاری هایی شد و ما به چه اصولی رسیدیم و آنها به چه راحتی این اصول را زیر پا گذاشتند.

ضرورت ساماندهی منابع و عدم تمرکز در آموزش و پرورش

وی در بخش دیگری از سخنان خود با طرح این سوال که باید از شما معلمان بپرسیم که مهمترین مشکلات آموزش و پرورش را چه می دانید، اظهارداشت: شاید اولین نکته این باشد که منزلت معلم باید حفظ شود و از مشکلات مادی فارغ باشد و ذهنش درگیر نباشد.

لاریجانی گفت: به دلیل مشکلاتی که در کشور هست، آنقدر که باید برای معلمان کار نمی شود، با وجود اینکه مجلس هم هرسال ۳ یا ۴ هزار میلیارد تومان به بودجه آموزش و پرورش اضافه می کند.

وی با اشاره به محدودیت منابع مالی در کشور تصریح کرد: کل منابع درآمد کشور ۳۰۰ تا ۳۱۰ هزار میلیارد تومان است و بودجه جاری نیز همین است و اندکی برای عمران باقی می ماند؛ هر وقت هم که کم می آورند یا شرکت ها را می فروشند و خرج عمران می کنند یا اوراق مشارکت می فروشند، اما اینها راه حل دراز مدت نیست.

رئیس مجلس با تاکید بر حرکت آموزش و پرورش به سمت عدم تمرکز و واگذاری کارها به مردم، عنوان کرد: سطح کار ستادی باید کاهش یابد و در عوض نظارت و سیاستگذاری در ستاد انجام شود.

لاریجانی گفت: دور نمای بهتری هم برای بودجه آموزش و پرورش نیست، لذا بنشینید و راه حل هایی را بیابید و ما هم کمک می کنیم، به گونه ای که بتوان پیش بینی کرد که با این راه حل ها و قواعد مثلاً ظرف ۳ سال وضعیت معلمان بهتر می شود.

وی همچنین بر ضرورت بهره گیری از فناوری های روز دنیا در آموزش و پرورش تاکید کرد و اظهارداشت: در این رابطه هم مجلس و هم شورای عالی فضای مجازی می توانند به آموزش و پرورش کمک کنند.

رئیس مجلس در پایان با اشاره به مسئله کنکور با بیان اینکه کنکور تمام زحمات شما را از بین می برد، تصریح کرد: تست زنی هم یک حرفه شده و این آموزشگاه ها نیز کیفیت کار را در آموزش و پرورش از بین می برند؛ برای برداشتن کنکور قانون وجود دارد و اتفاقاً خود شما باید مدعی این کار باشید.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.